I♥Giethoorn app

Binnenkort lees je hier alles over de I♥Giethoorn app

Met de I♥Giethoorn app ervaar je authentiek Giethoorn in een fancy jasje. Een app die bezoekers met handige tools verspreidt, verleidt en informeert. Ontdek Giethoorn en Nationaal Park Weerribben Wieden met dé app die smart mobility en smart hospitality combineert en de regio tastbaar maakt. Van reisinformatie vooraf tot routes voor varen, fietsen en wandelen. Een app waarin kunstwerken, tot leven komen, we terug gaan in de tijd en waarin het cultuurlandschap en monumenten voorzien worden van Augmented Reality informatie.

Met bewegend beeld en geluid maken we je onderdeel van de typisch Nederlandse plattelands ervaring. Voel je als een echte local, bezoek de Gieterse musea virtueel. Zie in het riet de roerdomp, spot de otter, en duik virtueel onder in het onderwaterleven van Nationaal Park Weerribben Wieden. We zijn er bijna! Hotel- en B&B-kamers kunnen bekeken worden voor je boekt en toeristische attracties vooraf al beleefd worden. We ♥ Giethoorn! En jij? Ben jij al in love? Dan kun je via de I♥Giethoorn ons blijven volgen.

Met deze app gaan we starten in Giethoorn maar daarnaast willen we Steenwijkerland en de regio op een nieuwe manier onder de aandacht brengen. Wil je op de hoogte blijven? Wil je mee doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur ons gerust een berichtje of volg ons op Facebook of Instagram.