Als je op vakantie gaat in Nederland wil je dat natuurlijk het liefste doen in een provincie die jou van alles te bieden heeft. Ben je op zoek naar heerlijke stranden, leuke steden, bezienswaardigheden en wereld erfgoed? Dan kun je je hart ophalen in Zuid-Holland een mooie provincie met een rijke historie. Je kunt er prachtige city trips maken in de steden Leiden, Delft, Dordrecht en Gouda die ook in de Nederlandse geschiedenis een belangrijke rol hebben gespeeld net als Rotterdam en Den Haag. Je vindt er ruim 200 molens, eindeloze stranden om aan te liggen, watersportmogelijkheden, kilometers lange fiets- en skatepaden en prachtige wandelroutes.

Ook alle watersporten kun je er beoefenen, zeilen, duiken, kitesurfen en natuurlijk zwemmen! Eindeloze waterpartijen, de Reeuwijkse plassen, de Loosdrechtse plassen en natuurlijk de Noordzee. Pak je koffer maar vast in en kijk vast rond naar de vele accommodaties die Zuid-Holland te bieden heeft. Wil je gelijk al boeken? Gewoon doen! Voor je het weet is het zomervakantie en kun je jouw vakantievilla voor een tijdje de jouwe noemen.

Bedenk het en in Zuid-Holland vind je het!

Zuid-Holland heeft het allemaal: de Tulpenvelden zoals De Keukenhof in Lisse, de Molens van Kinderdijk, Kubuswoningen, de Euromast, de kaasmarkt in Gouda, Leiden, Dordrecht, de oudste stad van de provincie en Nationaal park de Biesbosch, de Kagerplassen en Meijendel ten noorden van Den Haag. Een schitterend natuurgebied ten noorden van Den Haag. Het waterwingebied dat deel uit maakt van Nationaal Park Hollandse duinen.

Wacht niet langer en boek nu een prachtig vakantiehuis in Zuid-Holland via BelVilla of Booking.com.

Heb je zelf een prachtig vakantiehuis in Zuid-Holland en wil je samenwerken met BelVilla? Laat het ons weten.

Wil je informatie over overnachten en “things to do” in Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Klik dan hier en reis met ons mee naar Steenwijkerland.

Top 10 Zuid-Hollandse Lekkernijen die je een keer geproefd moet hebben:

  1. Boeren Leidse kaas
  2. Rotterdamse Kruidbroodje
  3. Haagse hopjes
  4. Schiedamse Jenever
  5. Stroopwafel
  6. Kapsalon
  7. Goudse moppen
  8. Haagse bluf
  9. Dordtse raasdonders
  10. Stolwijkse geitenkaas
Uniek kaasabonnement bij de firma kaas