Voorjaarsvakantie in Giethoorn (Steenwijkerland); kom je ook?

Vanaf 13 februari (regio Zuid) tot en met 28 februari is het Voorjaarsvakantie in Nederland! Beleef dan een heerlijke vakantie in Giethoorn of Steenwijkerland. 167 hotels en Bed&Breakfast locaties ontvangen je graag! Hopelijk zijn we dan van de Corona Maatregelen af en kan het gewone genieten weer beginnen!

Op onze activiteitenpagina zie je wat er voor leuks te beleven is in Giethoorn en de omgeving Steenwijkerland. Rust, ruimte, gezelligheid en saampjes of met het hele gezin genieten. Maak de voorjaarsvakantie onvergetelijk en kom naar Giethoorn in de kop van Overijssel of een van de andere prachtige dorpjes in Steenwijkerland en laat je helemaal in de watten leggen.

Kijk naar wat er allemaal kan en kom hier genieten. De voorjaarsvakantie vieren in het prachtige Nationaal Park Weerribben Wieden is echt héél speciaal. De chef-koks van dit gebied maken graag verrukkelijke gerechten voor u en zorgen er voor dat u een onvergetelijke voorjaarsvakantie beleeft. Kies voor rust, ruimte en genieten!.

Alle accommodaties in Giethoorn en Steenwijkerland kun je vinden via deze site. Via de link van BelVilla en van Booking.com kun je gelijk boeken!

Tot snel!

Aftellen naar het voorjaar!

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden