Workshops en teambuilding uitjes


DIT MAG JE NIET MISSEN

Open inschrijving Gieterse VIP Party-Pimp Your Goat

Een VIP Party waar je, jouw eigen Geit kan pimpen en stylen. Ondertussen word je verwend met heerlijke koffie's, thee of Chai met onze huisgemaakte appeltaartjes en brownies. Wij sluiten af met een wijnproeverij van onze wijnvriendinnen van M&M en Astrid&Therese met bijpassende hapjes. Ondertussen kun je natuurlijk winkelen in de ‘Shop’ deze middag kun je als onze VIP gast profiteren van kortingen op al je shop aankopen.

Datum in overleg

Waar? Het Wapen van Giethoorn

Wat kost het? € 85,00

Wat krijg ik daarvoor? Polystone kunstgeitje inclusief alle materialen, koffie, thee of Chai met lekkers. De wijnproeverij, een glas sekt en 3 wijnen met heerlijke hapjes . Voor de niet wijnliefhebbers maken wij een proeverij van bier of alcohol vrije sapjes.

Goed doel? Natuurlijk, een gedeelte van de opbrengst schenken wij aan ‘Make a Wish’ Reserveer snel want er is een beperkt aantal plaatsen !!! Aanmelden bij Angelique via mailto:contact@ilovegiethoorn.nl


Open inschrijving Workshop ‘Kunstige Geiten’ schilderen

Word jij ook zo vrolijk van een geit? En heb je altijd al eens zelf een schilderij willen maken?

Dan moet je deze workshop mee gemaakt hebben! In deze schilderworkshop schilder je jouw eigen Kunstige geit op een canvasdoek, met acrylverf op A3 formaat (€ 49,95 p.p.)

Inclusief:

  • Alle schildermaterialen
  • Begeleiding van een kunstenares
  • De doeken zijn voorgetekend
  • Koffie, thee, zoetigheden, een hapje en een drankje
  • De locatie in Giethoorn heeft een ruime, gratis parkeergelegenheid

De workshop vindt plaats in Giethoorn
Een workshop op eigen locatie* of op een locatie naar keuze* is mogelijk. (*houd rekening met meerkosten.) Wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar contact@ilovegiethoorn.nl


Groeps-/ Familie- of Bedrijfsuitje

Creatief bezig zijn, plezier maken en genieten!

Stimulerend en motiverend, voor teambuilding én ontspanning. Als je wilt kunnen we de workshop geiten schilderen en ‘Pimp your goat’ ook op jouw eigen locatie verzorgen!

Wil je graag meer informatie of een offerte ontvangen?
Stuur een mail naar contact@ilovegiethoorn.nl en je krijgt dezelfde dag nog antwoord.

NIEUW!  Samen met je familie, vriendinnen of collega's een geit beschilderen. Of misschien wel een hele kudde!

De workshop geiten schilderen maakt een heleboel los en is daarom een geweldig bedrijfsuitje of teambuildingsevent. De bedoeling is: een kunstwerk maken waarvan alleen de vorm nog aan een geit doet denken. Elke deelnemer krijgt een eigen geit om te beschilderen of je  maakt met het hele team één geit tot een kunstcreatie. Deze workshop kan op eigen locatie worden gegeven (soms zelfs bij je thuis) of in het atelier van één van onze kunstenaars. Minimaal aantal personen voor een workshop is 6 personen. Schilderen op canvas kan ook; maar dan natuurlijk ook wel een geit!

Contact of meer informatie? Neem contact op met Angelique van ’t Riet, telefoon: 06-533 543 05. Of maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen meteen contact met u op!